geaardheid

Geaardheid

Welke relatie en seksuele voorkeuren kan je beleven.

geaardheid

4000 MANNEN

Als masseur van de Slaunge heb ik, tot nu toe, behandelingen gegeven aan ± 4000 mannen. Voordat ik de behandeling geef, vraag ik soms naar de motivatie om een ​​sensuele massage van man tot man te willen ervaren. Van deze 4000 mannen schat ik dat 70% zichzelf zou omschrijven als heteroflexibel of biseksueel.

Dit omvat getrouwde mannen met een vriendin of vrouwelijke partner en alleenstaande mannen die meestal seks hebben met vrouwen. Mannen die vanwege hun cultuur of geloofssysteem geen seks met vrouwen kunnen/mogen hebben, dus terugkeren naar ontmoetingen van hetzelfde geslacht om hun sensuele/seksuele behoeften invulling te geven.

Deze 70% lijkt een hoog cijfer maar blijkbaar komt dit omdat het nemen van een sensuele massage, gegeven door een andere man, deze mannen in staat stelt om dit privé deel van zichzelf discreet in te vullen en te onderzoeken dat anders misschien wordt onderdrukt. Een sensuele massage stelt een man in staat te worden aangeraakt door een andere man. 

Het biedt ook een veilige ruimte om dit aspect van hun seksualiteit te verkennen zonder hun gepresenteerde publieke persona te beïnvloeden.

Heteroflexibiliteit is een vorm van seksuele oriëntatie of situationeel seksueel gedrag dat wordt gekenmerkt door minimale homoseksuele activiteit in een, anders op de eerste plaats, heteroseksuele oriëntatie, die het al dan niet kan onderscheiden van biseksualiteit. Het is gekarakteriseerd als “meestal hetero”.

Hoewel soms gelijkgesteld aan bi-curiositeit om van seksuele oriëntatie tussen heteroseksualiteit en biseksualiteit te beschrijven, onderscheiden anderen heteroflexibiliteit als het ontbreken van de “wens om te experimenteren met … seksualiteit” geïmpliceerd door het bi-nieuwsgierige label. De overeenkomstige situatie waarin homoseksuele activiteit de boventoon voert, is ook beschreven, genaamd homoflexibiliteit.

WAT BETEKENT HETEROFLEXIBEL?

Volgens Wikipedia verwijst de term naar “een persoon die zichzelf identificeert als primair heteroseksueel, maar die hetzelfde geslacht seksueel aantrekkelijk kan vinden”. De term is gestaag in gebruik toegenomen in de loop van de jaren. Zelfs in datingapps als een seksuele voorkeur.

EN OM HETEROFLEXIBEL TE ZIJN? 

Simpel gezegd een heteroflexibele persoon is iemand die fundamenteel hetero is maar af en toe de behoefte heeft om sensuele seksuele intimiteit te ervaren met iemand van hetzelfde geslacht.

Ze hebben misschien homo- of lesbische vrienden, kunnen zich identificeren met de homoseksuele en lesbische cultuur, maar ze beschouwen zichzelf publiekelijk als hetero, tenminste als ze zich niet aangetrokken voelen tot iemand van de hetzelfde geslacht.

MAAR WACHT

is dat niet wat eigenlijk biseksueel betekent?

Ja en nee. Biseksuelen voelen zich aangetrokken tot beide geslachten. Iemand die heteroflexibel is, kan de behoefte aan iemand van hetzelfde geslacht slechts af en toe voelen. Een man die overwegend heteroseksueel is, heeft een grotere voorkeur voor partners van het andere geslacht. Hij reageert misschien niet eens op zijn aantrekking tot een partner van hetzelfde geslacht. Het is misschien een gevoel dat hij soms ervaart zonder dat gevoel naar het volgende niveau te brengen, en als hij het naar een hoger niveau tilt, is de ervaring misschien niet echt seks maar gewoon kussen en / of vrijen.

Kortom, heteroflexibel zijn is een versie of variatie op biseksueel zijn.

Natuurlijk is er enige discussie over de term heteroflexibel. Sommige mensen denken dat het een legitieme manier is om zichzelf te beschrijven, terwijl anderen vrezen dat mensen die zich anders zouden identificeren als biseksueel in plaats daarvan zouden zeggen dat ze heteroflexibel zijn omdat het minder “geladen” is. Er is geen consensus, dus voorlopig is het waarschijnlijk het beste om te kiezen voor de term waarmee je het meest vertrouwd bent!

heterflexibel
MIJN THEORIE VAN ‘VADER‘ INVLOEDEN.

Voor veel mannelijke klanten die zich identificeren als heteroflexibel of biseksueel zit het wel goed, maar voor een paar niet, het kan zelfs angstaanjagend verwarrend zijn, dus neem ik de tijd om uit te leggen dat het aantrekken van hetzelfde geslacht niet alleen gaat over een fysiek verlangen naar intimiteit met een andere man, maar vaak ook een verlangen naar een emotionele band.

Van de ± 4000 mannen die ik heb gemasseerd, hebben bijna allemaal, of ze nu homo, biseksueel of heteroflexibel zijn, één aspect gemeen en dit is dat ze een emotionele disconnectie hebben gehad met de primaire mannelijke figuur(en) in hun kindertijd. Het lijkt erop dat als een mannelijk kind jonger dan 11 jaar een connectie heeft met een vaderfiguur, dit een diepgaand effect kan hebben op zijn emotionele behoeften in de toekomst. Als ze als kind afwijzing, verlating of kritiek hadden, hadden ze zelfs een angst voor de vader.

Dit gebrek aan aansluiting en gebrek aan goedkeuring betekent vaak dat ze het later in het leven bij andere mannen zullen opzoeken.

Een man die een sensuele massage neemt of een intieme sensuele aanraking zoekt die door een andere man wordt gegeven, zoekt niet alleen naar de seksuele vervulling van opwinding en orgasme, maar zoekt ook naar deze emotionele vervulling van mannelijke goedkeuring.

Als een man in de kinderjaren geen mannelijke goedkeuring heeft gehad, verdwijnt dit natuurlijke stadium in de ontwikkeling van de kinderjaren niet. Deze persoon kan, tijdens zijn tienerjaren, een onbewuste aantrekkingskracht op een mannelijke klasgenoot ervaren.

Hij kan een bepaalde mannelijke beroemdheid of sportheld adoreren. Dit gevoel zal zich ontwikkelen en zelfs als hij trouwt, kinderen heeft en misschien zelfs probeert het gevoel te onderdrukken, kan het verlangen naar de gemiste relatie tussen man en vrouw nooit verdwijnen.

Deze mannen kijken ook naar homo- of biseksuele porno, of stellen aan hun vrouwelijke partners voor om samen met een andere man een triootje te verkennen. Omdat zelfs het kijken naar een andere man seks heeft met hun eigen vrouwelijke partner vaak meer kan gaan over de goedkeuring van de andere man meer van de seks genieten dan van het plezier dat zijn vrouwelijke partner misschien krijgt.

Hij kan zelfs meedoen om verbinding te maken met de andere man, maar binnen de veiligheid van zijn heteroseksuele relatie.

chevron_left
chevron_right