billen

Billen

Stop met die onzin en ontdek je billen!

billen
onze billen

Drie redenen om je billen te ontdekken

Voor de hetero-man is het anale gebied altijd een taboe geweest. Mede door het niet masculine, verkeerde, idee hiervan. Vanwege deze onzekerheden, en diep gewortelde wereldwijde homofobia, hebben hetero’s hun anale gebied de rug toe gekeerd.

Vrouwen hebben dit overgenomen maar beweren tevens dat zij orgasmes krijgen d.m.v. anale seks.

Mannen die seks met andere mannen hebben bewaren dit geheim heilig. Hoe geweldig ook, maar daar praten we niet over, met niemand niet. Want stel je voor dat ik homo ben of word!

Het is nu de tijd om alle mannen met een gerust hart en zonder taboe de beste seksuele ervaring te laten beleven, EVER!

1e – Ontdek je billen

De grootste zorg van hetero’s om hun anale gebied te ontdekken is de angst om hun heteroseksualiteit te ‘verliezen’. Bij het idee van anale stimulatie breekt het zweet ze uit.

Kom op we zitten in de 21e eeuw. De Romeinen en Grieken deden het al. Gladiatoren, hoe meer man wil je zijn! Stap over dat homofobe stigma heen en ontdek je eigen mannelijke G-spot.

Er zijn tal van manieren om je onderste regionen te verkennen. Solo of met een vrouwelijke partner, met de vingers of het toevoegen van hulpmiddelen. Wat het ook moge zijn, laat de vrees als voor homo te worden aangezien varen en GO!

2e – Ontdek je anale gebied

Het anale gebied kan een bron van genot zijn. Met vingers of speeltjes je anus ontdekken.Het is voor de meeste vrouwen een eer om met je anus te experimenteren. Het dragen van een voorbind-dildo kan haar enorm opwinden.

3e – Rimmen

Rimmen is met je tong al likkend de anus stimuleren. Wist je dat het roze gebied rond de anus net zo sensitief is als het gebied rond je eikel. Je raakt er enorm opgewonden van en rimmen doet de anus spieren ontspannen, zodat toegang tot, in welke vorm dan ook, penetratie een makkie wordt.

4e – Mooi

Je billen staan altijd in de ‘etalage’. Of je nu platte, bolle, dikke, slappe of in welke vorm of hoedanigheid dan ook, je billen zijn een erotisch gegeven van je lichaam. Neem ze dan ook mee in spel der liefde en genot.

  • mooie billen
chevron_left
chevron_right

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment
Name
Email
Website